Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Telefonul Copilului 119 Non-stop TelVerde, Sectorul 1 Persoane Vârstnice 0800 800 063 Intervenție în Regim de urgență 0734 454 543

Ultimele noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1

Noutăți

EDUC – PLUS Formare permanenta si profesionalism pentru servicii de calitate acordate copiilor din sistemul de protectie IULIE

23 Aug 2016
Alte noutăți

Iulie 2016

 

In perioada 11 si 13 iulie 2016 a avut loc in cadrul proiectului „EDUCPLUS Formare permanenta si profesionalism pentru servicii de calitate acordate copiilor din sistemul de protectie” - derulat de catre Asociatia CRIPS in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1 - al treilea modul al cursului de perfectionare a formatorilor locali din proiectul EDUC Plus.

La activitate au luat parte formatorii locali din cadrul DGASPC Sector 1 si al celor 10 Directii Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului beneficiare ale proiectului (Alba, Arad, Arges, Bacau, Buzau, Cluj, Ialomita, Mehedinti, Mures, Valcea), etapa pregatitoare in organizarea unui modul de formare pe tema empowerment/ dezvoltarea capacitatii personale de actiune a personalului educativ. Seria de cursuri va fi sustinuta la nivel local in luna septembrie 2016 pentru educatorii din serviciile de tip rezidential pentru protectia copilului din judetele beneficiare.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1, in calitate de partener al proiectului, s-a implicat in definitivarea modelului de formare si a resurselor pedagogice care vor fi utilizate in cadrul cursului.

 

Proiectul Educ Plus PEH021 se deruleaza in perioada mai 2015 – octombrie 2016, fiind finantat cu sprijinul Programului RO10-CORAI, program finantat de Granturile SEE 2009-2014 si administrat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala.

 

Pentru multe informatii despre proiectul EDUC PLUS va invitam sa accesati site-ul www.cvr-trainer.crips.ro. Pentru informatii suplimentare despre proiect, va rugam sa ne contactaţi pe adresa de mail: rezidential1@yahoo.com, telefon 021/222.99.73,  persoane de contact Raluca Tudor (sef serviciu) sau Loredana Antonie (sef serviciu).

 


Sari la conținut