Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Telefonul Copilului 119 Non-stop TelVerde, Sectorul 1 Persoane Vârstnice 0800 800 063 Intervenție în Regim de urgență 0734 454 543

Ultimele noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1

Noutăți

Festivalul „Ani de toamnă” Ediţia a VIII-a

27 Sep 2012
Alte noutăți

 

          Serviciul "Clubul Seniorilor”, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1, organizează, în perioada 01 octombrie – 05 octombrie 2012, la sediul din str. Ion Slătineanu nr. 16, sector 1, Festivalul «Ani de toamnă», Ediţia a VIII-a  prilejuit de celebrarea Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice ( sărbătorită anual la data de 1 octombrie).

 Festivalul reprezintă un prilej de sărbătorire pentru membrii clubului, şi, de asemenea, pentru angajaţi, deoarece marchează împlinirea a 10 ani de activitate a clubului, un deceniu de la înfiinţare. Aşa dar, festivalul marchează în acest an o dublă aniversare. Organizarea lui are ca scop oferirea unor momente de căldură sufletească şi de bucurie membrilor Clubului Seniorilor din sector 1. Parteneri ai evenimentului sunt Pfanner, Crucea Roşie – Filiala Sector 1, care s-au arătat interesaţi până în acest moment de acţiune .

           Anul acesta fiind o aniversare specială, festivalul se va desfăşura pe parcursul a cinci zile.

În prima zi a festivalului vor avea loc, la sediul clubului, acţiuni festive, deschiderea oficială a festivalului, la care vor participa oficialităţile de la nivelul Primăriei Sectorului 1, al capitalei. De asemenea, sunt trecute în agenda primei zile a festivalului, următoarele activităţi: lansarea unui „Optimismul cotidian la Clubul Seniorilor”, discursul aniversar al oficialităţilor, program artistic susţinut de actori consacraţi, program muzical, expoziţia de acuarelă a membrilor clubului, expoziţie de colaje, iar ziua se va încheia un program de dans şi masa festivă.

          Cea de-a doua zi a festivalului va fi dedicată acţiunilor recreative, participarea membrilor clubului la restaurant pentru a servi masa de prânz sub genericul „Dinner -Fest” şi un concurs de dans.

            Cea de-a treia zi a festivalului va fi dedicată acţiunilor cultural-recreative. Se va organiza o excursie de o zi, pe traseul Bucureşti-Târgovişte, cu vizitarea următoarelor obiective turistice: Complexul Monumental Mănăstirea Dealu, Complexul Muzeal „Curtea Domnească”, Biserica Albă.

          În a patra zi a festivalului, sunt trecute în agendă acţiuni culturale. Vor fi alese spre vizitare două muzee din capitală, la propunerea membrilor clubului şi, de asemenea, se vor vizita câteva obiective turistice din Centrul Vechi al Capitalei.

          În ultima zi a festivalului, sunt trecute în agendă acţiuni sportive Se vor organiza o serie de activităţi în Parcul Herăstrău: plimbare cu bicicleta, jocuri cu mingea, picnic, plimbare cu vaporaşul etc.

          Acestea sunt propunerile pe care le înaintăm dvs., pentru organizarea festivalului de anul acesta, pe care serviciul nostru le-a făcut prin consultarea membrilor clubului, şi pe care se angajează să le îndeplinească.

Sari la conținut