Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Telefonul Copilului 119 Non-stop TelVerde, Sectorul 1 Persoane Vârstnice 0800 800 063 Intervenție în Regim de urgență 0734 454 543

Ultimele noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1

Noutăți

Noua strategie din domeniul socio-medical in dezbatere publică

23 Apr 2014
Alte noutăți

Chiar dacă sistemul de asistenţă socială din Sectorul 1 este unul performant, acesta trebuie să se adapteze şi el permanent la provocarile unei societati in continua schimbare.

Anul 2014 este un an de bilant si in acelasi timp un an strategic pentru viitor. Ne aflam astăzi in punctul de a analiza stadiul implementarii strategiei 2008-2013 a Primăriei Sectorului 1 din domeniul socio-medical şi în acelaşi timp, în stadiul de a elabora o nouă strategie în acest domeniu pentru anii 2014-2020.

Prin noua strategie, specialiştii Primăriei Sectorului 1 în domeniul asistenţei sociale, caută raspuns la intrebarea “Care sunt solutiile asistentei sociale la criza economica si sociala?”.

Fidelă principiului de administraţie consultativă, pe care l-a implementat în ultimii ani, Primăria Sectorului 1 pune noua strategie în domeniul asistenţei sociale în dezbatere publică. Strategia este postată pentru consultare pe site-urile : www.dgaspc-sectorul1.ro respectiv www.cmcaraiman.ro, iar organizatiile private si publice cu activitate in domeniul social si medical comunitar sunt invitate sa transmita opiniile si sugestiile proprii pe adresa de e-mail directorexecutiv@cmcaraiman.ro sau director-general@dgaspc-sectorul1.ro  pana la data de 09.05.2014.

Chemam astfel simpli cetăţeni precum şi profesioniştii sa ni se alature in acest demers pentru ca împreună să elaborăm o strategie în domeniul socio-medical cât mai aproape de nevoile comunităţii din Sectorul 1.

Sari la conținut