Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Telefonul Copilului 119 Non-stop TelVerde, Sectorul 1 Persoane Vârstnice 0800 800 063 Intervenție în Regim de urgență 0734 454 543

Ultimele noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1

Noutăți

“Parteneriat si educatie pentru şanse egale acordate copiilor şi tinerilor din sistemul de protecţie

1 Mar 2016
Alte noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 a organizat  în data de 29.02.2016 un seminar local cu tema “Parteneriat si educaţie pentru şanse egale acordate copiilor şi tinerilor din sistemul de protecţie”, în cadrul proiectului “EDUC-Plus” PEH021 implementat de asociaţia Centrul de Resurse şi Informare pentru Profesiuni Sociale CRIPS din Bucureşti. Proiectul “EDUC Plus Formare permanentă şi profesionalism pentru servicii de calitate acordate copiilor din sistemul de protecţie” este finanţat cu sprijinul Programului RO10 CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Roman de Dezvoltare Socială. Seminarul se înscrie în demersurile de îmbunătăţire a parteneriatului între instituţii publice şi a parteneriatului public privat pentru a contribui la creşterea şanselor de integrare în şcoală şi comunitate a copiilor si tinerilor din servicii rezidenţiale.

In cadrul seminarului au fost dezbătute teme legate de îmbunătăţirea parteneriatului public-privat şi a şanselor de reintegrare socială a copiilor şi tinerilor din sistemul de protecţie. Totodată a fost o oportunitate pentru colectarea experienţelor pozitive şi a bunelor practice în acest parteneriat.

 

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactaţi prin email la adresele secretariat.comisii_s1@yahoo.com, rezidential1@yahoo.com, telefon 021/222.99.16, persoane de contact Loredana Antonie(şef serviciu) sau Raluca Tudor  (şef serviciu).
Sari la conținut