Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Telefonul Copilului 119 Non-stop TelVerde, Sectorul 1 Persoane Vârstnice 0800 800 063 Intervenție în Regim de urgență 0734 454 543

Ultimele noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1

Noutăți

Servicii sociale desfășurate în centrele de zi ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  Sector 1

3 iulie 2024
Alte noutăți

Prin serviciile sociale desfășurate în centrele de zi ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  Sector 1  îi ocrotim pe semenii noștri aflați în situații dificile. Acestea își desfășoară activitățile în deplină concordanță cu necesitățile beneficiarilor și au misiunea de a preveni marginalizarea persoanelor cu dizabilități și de a le susține familiile.

Spre exemplu, la centrele de zi Phoenix și TSA serviciile sociale sunt oferite gratuit adulților cu dizabilități, iar personalul specializat se ocupă de recuperarea, reabilitarea și reinserția socială a beneficiarilor. De luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16:00, aceștia participă la activități recreative și primesc servicii de terapie psihologică și de recuperare medicală. Mai mult, familiile acestora pot primi servicii de informare și de consiliere pentru a depăși situațiile critice.

Vă reamintim că pentru dotarea centrelor de zi pentru persoane adulte cu dizabilități, TSA și Phoenix, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului  Sector 1 a accesat fonduri europene din cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență în valoare de 606 mii lei. Mai multe informații utile despre serviciile celor două centre de zi, locațiile și datele de contact pot fi găsite în fotografiile atașate.

Sari la conținut