Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Telefonul Copilului 119 Non-stop TelVerde, Sectorul 1 Persoane Vârstnice 0800 800 063 Intervenție în Regim de urgență 0734 454 543

Ultimele noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1

Centrul de Zi Alternativa

Domeniu de activitate Durată Finanțate Stadiu
Persoane cu dizabilități
-
Bugetul public local
In derulare

Parteneriatul dintre DGASPC Sector 1 și Asociația Alternativa 2003 a demarat în anul 2004 și a fost prelungit anual prin Hotărâri ale Consiliului Local Sector 1, în urma reevaluărilor anuale.

Asociația Alternativa 2003, furnizor de servicii sociale acreditat în baza Legii 197/2012, are ca misiune dezvoltarea de servicii sociale menite să îmbunătățească calitatea vieții persoanelor cu dizabilități, susținând integrarea socială a acestora, cu o viață cât mai aproape de normalitate.

Scopul parteneriatului dintre DGASPC Sector 1 și Asociația Alternativa 2003 constă în asigurarea continuității în furnizarea serviciilor alternative în domeniul sănătății mintale pentru tineri/ adulți cu dizabilități mintale și asociate, cu respectarea drepturilor individuale ale acestora. 

Proiectul ”Centrul de Zi Alternativa” asigură creșterea calității vieții persoanelor adulte cu dizabilități mintale pentru un număr de 34 beneficiari, din care un număr de 14 beneficiari provin din sectorul 1, prin facilitarea accesului la serviciile sociale inovative adaptate nevoilor lor, încurajând astfel pregătirea lor pentru o viață independentă și implicarea în viața comunității.

     În cadrul parteneriatului, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1asigură finanțarea pentru un număr de  14 beneficiari din sectorul 1. Finanţarea cheltuielilor se realizează în limitele bugetare aprobate prin Hotărâre a Consiliului Local al Sectorului 1.

Ultimele noutăți

Sari la conținut