Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Telefonul Copilului 119 Non-stop TelVerde, Sectorul 1 Persoane Vârstnice 0800 800 063 Intervenție în Regim de urgență 0734 454 543

Ultimele noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1

Copil și Artă – fără bariere

Domeniu de activitate Durată Finanțate Stadiu
Copii
29.05.09 - 29.05.09
Bugetul public local
Finalizat

Perioada de desfasurare: 01.03.2009-29.05.2009

Obiectiv

Implicarea copiilor din centrele sociale apartinand DGASPC in activitati in cadrul carora si-au putut valorifica potentialul aptitudinal si creator, ceea ce a condus la mobilizarea sau activarea resurselor interne si reducerea sentimentului de marginalizare si izolare. 

Prin acest proiect, copiii au avut ocazia sa se exprime prin arta, sa se valorizeze, ceea ce a avut drept consecinta directa cresterea increderii in propria persoana.

Beneficiari

15-20 copii din centrele apartinand DGASPC sector 1

Costuri totale: 8968 lei

Activitati

"Un cadou altfel" - Copiii au realizat martisoare, bijuterii din materiale reciclabile neconventionale, pasta modelaj, diferite seminte si boabe pictate, pene colorate, etc.  

 "Învierea Domnului – pe intelesul copiilor” – Copii au realizat picturi pe hartie, pe oua, pe scoarta de copac,colaj din materiale diferite, toate lucrarile avand ca tema Sfintele Sarbatori de Paste.  

"Sarbatoarea florilor”- Copii au realizat desene si colaj pline de culoare si lumina avand ca tema principala florile cu ocazia lunii mai – Luna florilor.

Ultimele noutăți

Sari la conținut