Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Telefonul Copilului 119 Non-stop TelVerde, Sectorul 1 Persoane Vârstnice 0800 800 063 Intervenție în Regim de urgență 0734 454 543

Ultimele noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1

Centrul de Îngrijire și Asistență Pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Sf. Elena

Date de Contact

Adresa
Bld. Luptătorilot, nr.40, sector 1, București
Tel
021/222. 57. 42
E-mail
sfantaelenacia@yahoo.com

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Sf. Elena este o unitate de asistență socială de tip rezidenţial care cuprinde un ansamblu de activităţi realizate pentru a răspunde nevoilor individuale specifice ale persoanelor adulte cu dizabilităţi, femei, în vederea menţinerii/dezvoltării potenţialului personal.

Centrul promovează un model familial de ingrijire a persoanei beneficiare. De asemenea îngrijirea medicală acordată în cadrul centrului contribuie la reducerea presiunii asupra asistenței medicale primare și ambulatorie.

Beneficiarelor noastre li se asigură securitatea și sănătatea și sunt monitorizate de către personal specializat (medicul de unitate, medicul de familie, medicul specialist, dupa caz).

De asemenea serviciile în cadrul centrului sunt asigurate de către personal specializat ( medic, asistenti medicali, kinetoterapeut, asistent social, psiholog, imfimiere și personal administrativ).

Capacitatea centrului este de 40 locuri.

Sef Centru Luminița RADU

Ultimele noutăți

Sari la conținut