Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Telefonul Copilului 119 Non-stop TelVerde, Sectorul 1 Persoane Vârstnice 0800 800 063 Intervenție în Regim de urgență 0734 454 543

Ultimele noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1

Noutăți

Înscrierea la centrele de zi tip creșă

1 iulie 2024
Alte noutăți

Începând cu marți, 02.07.2024, ora 08:00 puteți accesa link-ul:

 https://cresa.dgaspc-sectorul1.ro/ pentru înscrierea la un centru de zi de tip creșă din subordinea DGASPC Sector 1.

Detalii tehnice legate de crearea conturilor

  • Înainte de deschiderea unei sesiuni de înscriere, aplicația permite introducerea adreselor de e-mail pentru crearea conturilor.
  • Ordinea în care sunt create conturile și faptul că acestea pot fi făcute înainte de începerea propriu-zisă a sesiunii de înscriere nu influențează repartizarea locurilor disponibile. Aceasta se face numai în funcție de punctaj și de data și ora încărcării cererii completate.
  • Crearea conturilor înainte de începerea propriu-zisă a sesiunii de înscriere este posibilă pentru a evita aglomerarea în momentul deschiderii unei noi sesiuni. La deschiderea unei noi sesiuni, sunt create sute de conturi într-un timp foarte scurt (câteva secunde), iar pentru fiecare cont nou, aplicația trimite un mesaj prin e-mail. Acest număr mare de mesaje într-un timp foarte scurt poate fi considerat SPAM de unele servere de e-mail. Prin posibilitatea de a crea conturi înaintea înscrierii, se reduce numărul de conturi create în primele minute ale noii sesiuni de înscriere și, automat, și numărul de mesaje trimise prin e-mail într-un interval de timp foarte scurt.

Aplicația este funcțională începând de marți, 02.07.2024, ora 08:00 până în 11.07.2024, ora 23:59.

Aici se pot vizualiza: Instructiuni de utilizare a aplicatiei online 

Mai multe informații despre această sesiune găsiți aici.

Sari la conținut