Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Telefonul Copilului 119 Non-stop TelVerde, Sectorul 1 Persoane Vârstnice 0800 800 063 Intervenție în Regim de urgență 0734 454 543

Ultimele noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1

NAZARCEA GRUP

Date de contact

Adresa
Str. Nazarcea nr. 24-28, Sectorul 1
Tel
021.310.59.71 / 021.310.34.38
E-mail
office@nazarceagrup.ro

UNITATE PROTEJATĂ AUTORIZATĂ aflată în subordinrea
Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sectorul 1

Cine suntem?

Nazarcea Grup este o întreprindere socială dezvoltată de DGASPC Sector 1, unitate din subordinea Primăriei Sectorului 1, în anul 2011 prin intermediul mai multor proiecte cu finanțare nerambursabilă, scopul acestei inițiative fiind de creștere a incluziunii socio-profesionale a persoanelor cu dizabilități aflate în căutarea unui loc de muncă. Ca numar de posturi protejate, este cea mai mare unitate autorizată din țară, care include 6 domenii în care persoanele cu dizabilități pot lucra: spălătorie auto, brutărie, spălătorie textilă, croitorie, ceramică decorativă, cât și tipografie.

Misiunea noastră

Misiunea organizației noastre este de dezvolta și promova servicii alternative în domeniul inserției socio-profesionale și a integrării în muncă a persoanelor cu dizabilități.
Credem cu tărie în conceptul conform căruia persoana cu handicap încadrată în muncă reprezintă o valoare adăugată pentru societate și pentru comunitatea căreia îi aparține, în special.

Principii și valori

Principiile care stau la baza activității noastre sunt accesibilitatea, respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, prevenirea și combaterea discriminării, responsabilizarea comunității, respectul pentru diversitate și acceptarea persoanelor cu dizabilități ca parte a diversității umane și nu în ultimul rând egalitatea de tratament în ceea ce privește încadrarea în muncă.

Ultimele noutăți

Sari la conținut