Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Telefonul Copilului 119 Non-stop TelVerde, Sectorul 1 Persoane Vârstnice 0800 800 063 Intervenție în Regim de urgență 0734 454 543

Ultimele noutăți

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1

Școala de vară a micilor artiști

Domeniu de activitate Durată Finanțate Stadiu
Copii
25.07.09 - 20.10.09
Bugetul public local
Finalizat

Perioada de desfasurare: 25.07.2009-20.10.2009

Obiectiv

Scopul proiectului: Dezvoltarea simtului artistic la copiii institutionalizati

 Obiective: familiarizarea copiilor cu notiuni si tehnici din domeniul artelor plastice si teatrului dezvoltarea spiritului de echipa  dar si simtul competitiv al copiilor.

 Apropierea educatorilor si ingrijitorilor prin joc, crearea unei echipe in cadrul careia copiii cu dizabilitati primesc ajutor de la copiii sanatosi.

Beneficiari

Copiii din casutele Alexandra, Buburuza si CSS Sf. Petru si Pavel

Costuri totale: 16 900 lei

Activitati

In prima perioada de lucru numita «Mic artist eu ma numesc/  Un cadou iti daruiesc»  in timpul atelierului de arte plastice au fost modelate diverse figurine din pudra ceramica pentru modelaj care au devenit elemente de recuzita in spectacolul de teatru, insa au fost realizate si mici  cadouri ce au fost daruite invitatilor dupa vizionarea spectacolului.  

In a doua perioada de lucru numita «Lumea noastr-o construim/ Mici artisti noi ne numim» s-a lucrat la decor si recuzita spectacolului de teatru care s-a dorit a fi una de poveste. Aceasta sarcina le-a  revenit, in mare parte, altor copii pentru a avea mai multi participanti activi in proiect.  

In a treia perioada de lucru numita «Un costum imi pun pe loc/ Personaj devin in joc» s-a  desfasurat spectacolul de teatru.

Ultimele noutăți

Sari la conținut